KIK IHLETTÉK A KUTYATORTÁT?
top of page

KIK IHLETTÉK A KUTYATORTÁT?

Frissítve: 2020. máj. 7.

Avagy ki is Papesz és Bogi?




Nálunk a kutyák már régóta teljes értékű családtagok, így ez nem is kérdés. Ezért nem is írnánk hosszú sorokat, hiszen egyszerű a válasz: saját kutyusaink. Papesz és Bogi szeretete, valamint hihetetlen falánksága és kérlelő tekintete az asztalnál mind hozzájárultak a Kutyatorta ötletéhez. Biztosak vagyunk benne, hogy tudod miről beszélünk és Te is tapasztaltál már hasonlóakat saját kutyusodnál!





A Kutyatorta ötlete

Mind imádjuk kedvenceinket, minden évben ünnepeljük születésnapjukat, és a kanapén is bérelt helyük van. Miért ne ünnepelhetnének hát velünk egy ínycsiklandó és tápláló desszerttel?

A mi kutyatortánk lényege az volt, hogy olyan tortát készítsünk kutyusainknak, Papesznek és Boginak, amely pocakbarát számukra. Így vígan falatozhatnak, mi pedig nyugodt szívvel nézhetjük,ahogy a kedvenc húsukból összeállított finomságot falják!Bár bevalljuk kissé feladta a leckét, hogyan áll majd össze a mi egészséges de annál finomabb kutyadesszertünk.




Tápláló finomság négylábúaknak







A tökéletes recept megalkotása

Rengeteg utánajárás, a megfelelő alapanyagok kiválasztása, a tökéletes forma és a meseszép díszítés megálmodása és kivitelezése. Így kezdődött évekkel ezelőtt!

Az első torta készítésekor sok kérdéssel találtuk szembe magunkat: Hogyan lesz ebből egy kerek egész ami nem kemény vagy túl lágy, formálható és megjelenésében teljes mértékig torta küllemű? Így segítséget kérve cukrász barátainktól együtt hozzáláttunk a megfelelő arányok kikísérletezéséhez, mivel eddig ők sem dolgoztak ilyen formában ezekkel az anyagokkal. Próbálkoztunk aztán újra... aludtunk rá egyet... aztán másképp.... és végül megszületett a Mi kutyatortánk!!!





Egészséges, tele van tápanyaggal és ínycsiklandó









Mára olyan tortákat sikerült megalkotnunk, amelyek finomak, tele vannak a kutyák egészséges táplálkozásához szükséges ásványi anyagokkal, vitaminokkal, és még a mi szemünknek is csábítóak.

Ez természetesen rajtatok is múlt, hiszen a folyamatos rendelések és esetleges különleges kéréseitek arra ösztönöztek bennünket, hogy mindigi valami újat kitalálva egyre jobban és jobban csináljuk! Mostanra talán már mondhatjuk, hogy igazán torta kinézetű finomságot alkotunk, amit Nektek köszönhetünk, kedves Gazdik!


92 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page