KIK IHLETTÉK A KUTYATORTÁT?

Frissítve: 2020. máj. 7.

Avagy ki is Papesz és Bogi?
Nálunk a kutyák már régóta teljes értékű családtagok, így ez nem is kérdés. Ezért nem is írnánk hosszú sorokat, hiszen egyszerű a válasz: saját kutyusaink. Papesz és Bogi szeretete, valamint hihetetlen falánksága és kérlelő tekintete az asztalnál mind hozzájárultak a Kutyatorta ötletéhez. Biztosak vagyunk benne, hogy tudod miről beszélünk és Te is tapasztaltál már hasonlóakat saját kutyusodnál!

A Kutyatorta ötlete

Mind imádjuk kedvenceinket, minden évben ünnepeljük születésnapjukat, és a kanapén is bérelt helyük van. Miért ne ünnepelhetnének hát velünk egy ínycsiklandó és tápláló desszerttel?

A mi kutyatortánk lényege az volt, hogy olyan tortát készítsünk kutyusainknak, Papesznek és Boginak, amely pocakbarát számukra. Így vígan falatozhatnak, mi pedig nyugodt szívvel nézhetjük,ahogy a kedvenc húsukból összeállított finomságot falják!Bár bevalljuk kissé feladta a leckét, hogyan áll majd össze a mi egészséges de annál finomabb kutyadesszertünk.
Tápláló finomság négylábúaknakA tökéletes recept megalkotása

Rengeteg utánajárás, a megfelelő alapanyagok kiválasztása, a tökéletes forma és a meseszép díszítés megálmodása és kivitelezése. Így kezdődött évekkel ezelőtt!

Az első torta készítésekor sok kérdéssel találtuk szembe magunkat: Hogyan lesz ebből egy kerek egész ami nem kemény vagy túl lágy, formálható és megjelenésében teljes mértékig torta küllemű? Így segítséget kérve cukrász barátainktól együtt hozzáláttunk a megfelelő arányok kikísérletezéséhez, mivel eddig ők sem dolgoztak ilyen formában ezekkel az anyagokkal. Próbálkoztunk aztán újra... aludtunk rá egyet... aztán másképp.... és végül megszületett a Mi kutyatortánk!!!