Varázslatos 

finomságok

Minden tortánk alapja  70-100% hústartalmú, és tele van a kutyák egészséges táplálkozásához szükséges ásványi anyagokkal, vitaminokkal, rosttal és állati fehérjével. Tortáinkat egyedileg, kézzel készítjük, így a különleges igényekre és az esetleges allergiákra is figyelni tudunk.

Minden tortánk tele van a kutyák egészséges táplálkozásához elengedhetetlen ásványi anyagokkal, vitaminokkal, rosttal és állati fehérjével. Tortáinkat egyedileg, kézzel készítjük, így a különleges igényekre és az esetleges allergiákra is figyelni tudunk (hipoallergén).

Mind imádjuk kedvenceinket, minden évben ünnepeljük születésnapjukat, és a kanapén is bérelt helyük van. Miért ne ünnepelhetnének hát velünk egy ínycsiklandó és tápláló desszerttel?

Kínálatunkban három alap tortaforma közül választhatsz, melyek mindegyike öt fajta ízesítésben érhető el.

A díszítésről

Ha már tortáról van szó, akkor elmaradhatatlan hozzávaló egy kis díszítés. Ami mi másból lenne, mint csokoládéból. Természetesen kifejezetten kutyusoknak való csokoládét használunk, hiszen miért is ne engedhetnénk meg nekik is egy-két bűnös falatot. A díszítésben is találhatók  vitaminok( A, B, C, D, E) valamint olajok és tejcukor. Tartalmaz továbbá zselatin, amely kiváló hatással bír a porcokra, zabpelyhet, kókuszreszeléket és pár jutalomfalatot!

Minőségi táplálék

Minden tortánk tápláló, egészséges, kifejezetten kutyáknak szánt alapanyagokból, a legjobb hozzávalókkal készül. Igény esetén akár speciális étrendnek megfelelő torta készítését is vállaljuk.